PVC stolarija

U proizvodnji PVC stolarije koristimo profile nemačke kompanije „VEKA“, čiji smo ovlašteni partneri. Kompanija „VEKA“ je već dugi niz godina vodeći svetski proizvođač PVC profila za prozore i vrata. Poslovna snaga ove kompanije zasniva se na doslednom pridržavanju standarda kvaliteta, što je između ostalog i osnov poslovnog uspeha preduzeća ” VS Plast “.

Stolariju izrađujemo isključivo od profila sa 5 komora i dubinom ugradnje od 70 mm. Prateći trendove o energetskoj efikasnosti, svim zainteresovanim kupcima smo spremni da ponudimo i PVC prozore sa 6 i 7 komora i dubinom ugradnje od 90mm.

VEKA SWINGLINE je novi prozorski sistem, koji zadovoljava i najviša očekivanja po pitanju dizajna i funkcionalnosti. On privlači svojim elegantno zaobljenim ivicama, usklađenim proporcijama i dinamičkoj optici. Kao TOPLINE i SOFTLINE 70, i ovaj sistem pruža visoku izolaciju i optimalnu stabilnost pomoću višekomorne konstrukcije i čeličnog ojačanja, kompatibilnog za sve sisteme sa dubinom ugradnje od 70-mm.

SWINGLINE VEKA
Sistem zaobljenih kontura

Celokupnu harmoničnu sliku upotpunjuje decentna siva zaptivka u krilu i štoku. Široka paleta aktuelnih boja i dekora pruža brojne mogućnosti dekoracije fasade.

SWINGLINE prozorski sistem
  • Atraktivan, zaobljen dizajn, usklađenih proporcija i sivom zaptivkom
  • Veoma lako održavanje zbog homogenih površina profila i lajsni za staklo
  • 5-komorni profil sa osnovnom ugradnom dubinom od 70 mm
  • Visoka izolacija u cilju smanjenja troškova grejanja i spoljašnje buke
  • Optimalna statika u cilju dugoročnog funkcionisanja i očuvanja vrednosti
  • Specijalno oblikovana čelična armatura, koja omogućava veću stabilnost i ugradnju zaštitnih okova protiv obijanja
  • Ekskluzivan, savremen sistem

Naše reference govore za nas: PVC stolarija